fbpx

Jouw route naar succes

Kolibries leggen met een verbluffende zekerheid enorme afstanden af, om zorgvuldig daar uit te komen waar ze willen zijn. En dat is precies hoe de vogeltrek er met Digital Hummingbird uit ziet. We stippelen een duidelijke route uit richting jouw doelen. Met die routekaart (/werkwijze) in handen, weet jij wat je wanneer kunt verwachten. Klaar om te vertrekken? Let’s go!

1. Kennismaking

We willen alles van jou en jouw bedrijf weten. We zoomen in op jouw doelen en – misschien wel het belangrijkste – jouw doelgroep. Die laatste willen we kunnen dromen om een effectieve strategie op te zetten. Tijdens de kick-off gaan we nog dieper op jouw doelgroep in.

2. Strategie

Met jouw input gaan we aan de slag. We stippelen een grove strategie uit zodat jij zicht hebt op de mogelijkheden en het kostenplaatje. Aan de hand van deze strategie weet je wat er mogelijk staat te gebeuren om jouw doelen te verwezenlijken.

3. Data visualisatie

Digital Hummingbird laat zich inspireren door gebruikersinzichten. We zorgen ervoor dat alle online inspanningen doorgemeten worden. Zo weten we weten precies waar we nu staan én hebben we straks bruikbare inzichten om op door te pakken. We gieten jouw data in een visueel dashboard zodat jij altijd op één handige online plek toegang hebt tot belangrijke insights.

Routekaart Digital Hummingbird

4. Kick-Off

Wie is jouw doelgroep, op welke kanalen bevindt deze zich en hoe spreken we deze aan: dat is de basis van alle marketing-activiteiten. Of, dat zou het moeten zijn. Deze stap wordt nog wel eens overgeslagen. Gek eigenlijk: want zonder jouw doelgroep door en door te kennen is geen strategie effectief. Tijdens de kick-off staan jouw (potentiële) klanten dus centraal.

5. Realisatie

De timeline staat op scherp. Jouw data laten we voor je werken. De gewenste doelgroep kennen we door en door. Jouw online campagnes krijgen vleugels en we zetten koers om jouw doelen te behalen. We geven je regelmatig updates en horen ook graag van jou wat de impact is buiten het wereldwijde web.

6. Optimaliseren

We optimaliseren continu lopende campagnes en doen dat met behulp van jouw input en werkelijke klantdata. Jij mag verwachten dat de best presterende onderdelen verder getweakt worden. Zo zorgen we er continu voor dat we een mooie impact maken voor jou en jouw klanten.

(G)een compleet plan?

Wil jij weten welke onderdelen er zoal in de strategie opgenomen kunnen worden? Bekijk dan ook eens de diensten die Digital Hummingbird aanbiedt. Misschien ben jij niet op zoek naar een complete strategie, maar kun je binnen een bepaald platform wel wat hulp gebruiken. Ook dan helpen we je graag. Geen verzoek of vraag is te gek en we bekijken altijd serieus hoe we jou verder kunnen helpen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op

Lees ook onze blogs

Blijf bij en lees de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing of duurzaamheid. Zo verzamel je zelf al de nodige informatie om jouw campagnes vleugels te geven. Hier hulp bij gewenst? Neem dan gerust contact op. We ondersteunen je graag.

De duurzame dagen kalender 2024

Ook jij hebt dit jaar vast het voornemen om vaker content te delen. Hoe meer relevante content jij creëert, hoe beter je opgemerkt wordt door jouw doelgroep. Maar wat nu als je om inspiratie verlegen zit? Download gratis de duurzame inhaakkalender en weet met gemak...

Lees meer

Duurzame marketingkanalen: zo zet jij ze in!

Als duurzaam bedrijf maak je deel uit van een revolutionaire beweging die de wereld transformeert naar een groene toekomst. De aandacht rondom duurzaamheid groeit en dat maakt jou een pionier waar je trots op mag zijn! Het streven naar duurzaamheid gaat vaak verder...

Lees meer

Adwords beheer uitbesteden of zelf doen?

Twijfel je of het beheer van Google Ads (voorheen Adwords) uit wilt besteden? Dat begrijpen wij heel goed. Het uitbesteden van campagnes vraagt namelijk om extra budget. Daarnaast gaan er behoorlijk wat horrorverhalen de rondte over bureaus die een potje maken van het...

Lees meer

Let's work together!

Samen bereik je meer dan alleen. Met de hulp en kennis van Digital Hummingbird verzeker je jezelf ervan meer online resultaat te behalen. Interesse?