fbpx

Beter vindbaar door SEO

Goed gevonden worden in Google. Dat willen we allemaal. Maar met miljoenen websites op het wereldwijde web is dat nog niet zo makkelijk. Toch maakt Search Engine Optimization (SEO) dit mogelijk. Kom hoger in zoekmachines, krijg meer relevant verkeer en zie jouw omzet stijgen.

SEO in jouw strategie

Het optimaliseren voor zoekers en zoekmachines mag in geen enkele online strategie ontbreken. Heb jij de mooiste website van de wereld, maar wordt deze niet gevonden? Dan bereik je online weinig. Samen bekijken we hoe we het meeste uit jouw website kunnen halen.

SEO audit web icoon

SEO audit

Belangrijke ranking factoren als paginatitels, headers en response codes worden geanalyseerd en in kaart gebracht. Jij krijgt een duidelijk rapport met quick wins voor jouw website.

Content optimalisatie web icoon

Content Optimalisatie

Zonder content ben je nergens. Met sterke teksten én visuals breng jij je boodschap over als geen ander. Sterke content wordt beter beoordeeld en daardoor beter gevonden.

On Page web icoon

On Page optimalisatie

We structureren jouw content zodat deze nog beter gelezen wordt door zoekmachines en zoekers. We verwerken bovendien passende zoektermen in het thema van jouw pagina’s.

Technische SEO web icoon

Technische SEO

De techniek van jouw website is minstens zo belangrijk als jouw content. Steekt de techniek niet goed in elkaar? Dan kan het zo zijn dat jouw website niet of niet goed gevonden wordt.

SEO Consult web icoon

SEO Consulting

Naast het analyseren en optimaliseren van bestaande webteksten, denken we mee in hoe jij nog meer uit SEO kan halen. Denk bijvoorbeeld aan andere platformen, linkbuilding of video.

Data Analyse web icoon

Data Analyse

Visueel inzicht in of jouw SEO-inspanningen z’n vruchten afwerken; met het online dashboard van Digital Hummingbird vind jouw data in één handig, visueel overzicht.

Bereik meer met SEO

Eerlijk is eerlijk: SEO is langetermijn-denken. Toch betreft het één van de weinige langetermijn-plannen die 100% de moeite waard is. Hoe hoger jij namelijk scoort in Google en Bing, hoe meer bezoekers je op jouw website mag verwachten. En dat wil je: want meer bezoekers betekent meer resultaat.

We bereiken meer bezoekers door om hun zoekgedrag in te spelen. We bekijken hoe jouw content hierop aansluit. Ook zorgen we ervoor dat jouw website door zoekmachines optimaal gescand wordt en er geen technische fouten gevonden worden. Pluspunt is dat op die manier ook het gebruiksgemak voor jouw bezoekers toeneemt en zij soepel door jouw website kunnen navigeren om precies dat product of die dienst te vinden waar ze naar op zoek zijn.

%

Meer verkeer

%

Hogere inkomsten

Tevreden klanten

FAQ’s Search Engine Optimization

Hoe werkt SEO?

Google gebruikt meer dan 200 ranking factoren om websites te rangschikken op basis van relevantie en autoriteit van hun pagina’s. Slagen met SEO betekent dat jouw content het meest relevante resultaat is voor een specifieke zoekopdracht. Bovendien moet jouw website gezien worden als een betrouwbare bron van informatie.

Heeft mijn bedrijf SEO nodig?

Ja, ieder bedrijf zou moeten investeren in SEO. Zoekmachine optimalisatie biedt een manier om jouw online verkeer te vergroten zonder te betalen voor elke klik.

Huur ik iemand in voor SEO?

Dat hoeft niet. Maar je kunt jezelf afvragen wat 50% van jouw totale webverkeer jou waard is. Net als voor veel beroepen geldt, kun je bepaalde taken zeker zelf uitvoeren. Toch behaal je vaak betere resultaten als je een expert inschakelt om je te helpen.

Wat doet een SEO marketeer?

Een marketeer richt zich op meerdere punten: on-page SEO, technische SEO, Offpage SEO en content. De combinatie van deze factoren zorgt voor een betere ranking in de zoekmachine.

Wanneer zie ik resultaat?

Het is belangrijk om te benadrukken dat SEO een lange termijn investering is. Toch is het een investering die het zeker de moeite waard is omdat organisch verkeer een van de grootste verkeersbronnen van jouw website kan worden zonder dat je continu betaalt voor een klik.

Waarin verschilt SEO van SEA?

SEO is een natuurlijke manier om  de algemene zichtbaarheid van jouw site voor zoekers en zoekmachines te verbeteren. Met SEA koop je op specifieke zoekopdrachten in en daarmee behaal koop je directe zichtbaarheid af. In een online strategie dragen zowel SEO als SEA bij aan het vergroten van online verkeer en omzet.

Lees onze blogs

Lees meer over de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Zo kun je ook zelf jouw campagnes vleugels geven.

De duurzame dagen kalender 2024

Ook jij hebt dit jaar vast het voornemen om vaker content te delen. Hoe meer relevante content jij creëert, hoe beter je opgemerkt wordt door jouw doelgroep. Maar wat nu als je om inspiratie verlegen zit? Download gratis de duurzame inhaakkalender en weet met gemak...

Lees meer

Duurzame marketingkanalen: zo zet jij ze in!

Als duurzaam bedrijf maak je deel uit van een revolutionaire beweging die de wereld transformeert naar een groene toekomst. De aandacht rondom duurzaamheid groeit en dat maakt jou een pionier waar je trots op mag zijn! Het streven naar duurzaamheid gaat vaak verder...

Lees meer

Adwords beheer uitbesteden of zelf doen?

Twijfel je of het beheer van Google Ads (voorheen Adwords) uit wilt besteden? Dat begrijpen wij heel goed. Het uitbesteden van campagnes vraagt namelijk om extra budget. Daarnaast gaan er behoorlijk wat horrorverhalen de rondte over bureaus die een potje maken van het...

Lees meer

Let's work together!

Samen bereik je meer dan alleen. Met de hulp en kennis van Digital Hummingbird verzeker je jezelf ervan meer online resultaat te behalen. Interesse?