fbpx

Wij zijn Digital Hummingbird

Eind 2020 spreidde Digital Hummingbird haar vleugels en sindsdien breidt de zwerm aan duurzame trekvogels zich langzaam uit. En dat is precies wat we willen. Want hoe groter de zwerm van duurzame bedrijven is, hoe beter dat is voor het perspectief van onze planeet.

Focus op duurzaamheid

Digital Hummingbird ademt duurzaamheid. Tuurlijk, voorop staat dat we een marketingstrategie creëren die jouw frisse content aan het juiste publiek serveert. Maar achter de schermen dragen we graag ook een steentje bij. Zo lunchen we graag volledig plantaardig, transporteren we ons bij voorkeur elektrisch en werken we op hernieuwbare energie om jouw campagnes nieuwe hoogtes te laten bereiken.

Team van Experts

Een paar jaar geleden werden we bestempeld als vreemde vogels. Je 100% inzetten voor duurzame bedrijven, daar is toch helemaal geen markt voor? Het tegendeel bewijst zich gelukkig vliegensvlug; het aantal bedrijven dat maatschappelijk verantwoord onderneemt, groeit hard. En om al deze bedrijven te helpen, staan we met een 5-koppig team te popelen om ook jouw campagnes naar nieuwe hoogten te begeleiden.

Milieubewust meets Online Marketing

Ons team bestaat uit marketingspecialisten die het meeste weten te halen uit SEO, design, content, data en strategie. Maar naast marketingprofessionals, zijn we in de eerste plaats allemaal bewoners van deze planeet. We streven ernaar om onszelf en het milieu te verbeteren voor toekomstige generaties. Dat begint met het helpen van jouw bedrijf om jouw boodschap te laten landen bij een groter publiek. Dus of je nu je merkidentiteit of missie wilt ontwikkelen, volgerbestand uitbreiden of je impact verder wilt vergroten: Digital Hummingbird helpt je met een effectieve marketingstrategie om van de planeet een nóg groenere plek te maken.

Zwerm kolibrie's

Duurzaam marketingbureau

Wij geloven dat duurzaamheid een gezamenlijke inspanning is en wij zijn er om bedrijven te helpen hun steentje bij te dragen. Als duurzaam marketingbureau werken we samen met bedrijven om verbeterpunten te identificeren en duurzame praktijken te implementeren die hun impact op het milieu verminderen. Door samen te werken kunnen we een duurzamere toekomst voor iedereen creëren.

Meer weten? Onder het genot van fairtrade koffie of biologische thee vertellen we graag meer over wat we mogelijk voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Lees ook onze blogs

Blijf bij en lees de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing of duurzaamheid. Zo verzamel je zelf al de nodige informatie om jouw campagnes vleugels te geven. Hier hulp bij gewenst? Neem dan gerust contact op. We ondersteunen je graag.

De duurzame dagen kalender 2024

Ook jij hebt dit jaar vast het voornemen om vaker content te delen. Hoe meer relevante content jij creëert, hoe beter je opgemerkt wordt door jouw doelgroep. Maar wat nu als je om inspiratie verlegen zit? Download gratis de duurzame inhaakkalender en weet met gemak...

Lees meer

Duurzame marketingkanalen: zo zet jij ze in!

Als duurzaam bedrijf maak je deel uit van een revolutionaire beweging die de wereld transformeert naar een groene toekomst. De aandacht rondom duurzaamheid groeit en dat maakt jou een pionier waar je trots op mag zijn! Het streven naar duurzaamheid gaat vaak verder...

Lees meer

Adwords beheer uitbesteden of zelf doen?

Twijfel je of het beheer van Google Ads (voorheen Adwords) uit wilt besteden? Dat begrijpen wij heel goed. Het uitbesteden van campagnes vraagt namelijk om extra budget. Daarnaast gaan er behoorlijk wat horrorverhalen de rondte over bureaus die een potje maken van het...

Lees meer

Let's work together!

Samen bereik je meer dan alleen. Met de hulp en kennis van Digital Hummingbird verzeker je jezelf ervan meer online resultaat te behalen. Interesse?