fbpx

Duurzame marketing

De CO2-voetafdruk van het internet is goed voor 3,7 procent van de totale wereldwijde broeikasgassen. Dit is zelfs meer dan de uitstoot van al het luchtverkeer over de hele wereld. Digital Hummingbird is – als duurzaam marketing bureau – gespecialiseerd in duurzame marketing. Laat ons je daarom begeleiden naar een groenere en winstgevende toekomst.

Definitie van duurzaamheid

Duurzaamheid kan worden gedefinieerd als het vermogen om in onze eigen behoeften te voorzien zonder dat dit toekomstige generaties in hun behoeften schaadt. In essentie gaat duurzaamheid over het creëren van een betere en rechtvaardigere wereld voor iedereen. Er bestaat een vooroordeel dat je niet én goed voor de aarde kunt zijn én een goedlopend bedrijf kunt hebben. Wij bewijzen continu het tegendeel. Met succesvolle campagnes vergroten we juist het podium voor duurzame initiatieven; beter voor de planeet en goed voor jouw bedrijf!

Wat is duurzame marketing?

Duurzame marketing is veelzijdig. We zetten in op een marketingstrategie die zowel op de korte als lange termijn zorgt voor impact. We richten ons op het verlagen van de negatieve impact op het milieu zonder de economische ontwikkeling in gevaar te brengen. Wij als Digital Hummingbird stellen ons graag de wereld voor waarin bedrijven niet langer alleen gericht zijn op winst, maar ook op het beschermen van onze planeet voor toekomstige generaties. Sluit je daarom aan in deze beweging naar een betere toekomst.

Duurzaamheid en marketing

Met jouw product of dienst maak je een positieve impact als het gaat om duurzaamheid. En wist je dat je met behulp van een duurzame marketingstrategie deze impact nog verder kan vergroten? Hoe sneller je met behulp van SEO online wordt gevonden, hoe minder tijd gebruikers besteden aan het scrollen door het energieverslindende internet.  Daarbij geeft 73% van de consumenten aan dat ze hun koopgedrag zouden veranderen om hun impact op het milieu te verminderen. Met behulp van doordachte, frisse content promoten we jouw authentieke, duurzame merk om deze welwillende doelgroep te bereiken.

Louise van Digital Hummingbird

Duurzaam marketingbureau

Wat ons betreft ben jij als duurzame ondernemer de superheld voor onze planeet. Als duurzaam marketing bureau zijn wij op onze beurt een soort groene superhelden voor duurzame bedrijven. We duiken in jouw manier van werken, spotten online kansen en zetten samen mooie, milieuvriendelijke marketingacties op die converteren. Zo helpen we jou (ook op gebied van online marketing) om nóg minder belastend te zijn voor onze planeet. Het idee is dat we er samen voor zorgen dat de toekomst een beetje groener wordt voor ons allemaal.

Meer weten? Onder het genot van fair trade koffie of biologische thee vertellen we graag meer over wat we mogelijk voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Lees ook onze blogs

Blijf bij en lees de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing of duurzaamheid. Zo verzamel je zelf al de nodige informatie om jouw campagnes vleugels te geven. Hier hulp bij gewenst? Neem dan gerust contact op. We ondersteunen je graag.

De duurzame dagen kalender 2024

Ook jij hebt dit jaar vast het voornemen om vaker content te delen. Hoe meer relevante content jij creëert, hoe beter je opgemerkt wordt door jouw doelgroep. Maar wat nu als je om inspiratie verlegen zit? Download gratis de duurzame inhaakkalender en weet met gemak...

Lees meer

Duurzame marketingkanalen: zo zet jij ze in!

Als duurzaam bedrijf maak je deel uit van een revolutionaire beweging die de wereld transformeert naar een groene toekomst. De aandacht rondom duurzaamheid groeit en dat maakt jou een pionier waar je trots op mag zijn! Het streven naar duurzaamheid gaat vaak verder...

Lees meer

Adwords beheer uitbesteden of zelf doen?

Twijfel je of het beheer van Google Ads (voorheen Adwords) uit wilt besteden? Dat begrijpen wij heel goed. Het uitbesteden van campagnes vraagt namelijk om extra budget. Daarnaast gaan er behoorlijk wat horrorverhalen de rondte over bureaus die een potje maken van het...

Lees meer

Let's work together!

Samen bereik je meer dan alleen. Met de hulp en kennis van Digital Hummingbird verzeker je jezelf ervan meer online resultaat te behalen. Interesse?